מתוצאות מחקר זה ואחרים נדמה לי שהסטטוס של בשר אדום לא צריך להיות שונה בעיקרון מזה של סיגריות …ולדעתי הגיע הזמן לכך שבכל המקומות שמוכרים משווקים ומפרסמים בשר אדום להציב אזהרות אלה .. אשמח לראות כאן אם יש הסכמה לכך
מתוצאות מחקר זה ואחרים נדמה לי שהסטטוס של בשר אדום לא צריך להיות שונה בעיקרון מזה של סיגריות …ולדעתי הגיע הזמן לכך שבכל המקומות שמוכרים משווקים ומפרסמים בשר אדום להציב אזהרות אלה .. אשמח לראות כאן אם יש הסכמה לכך
עם כל הכבוד לתזונה – וודאי שיש לי כבוד למקצוע, אין להשוות את הסכנה שבעישון סיגריות לסיכון באכילת בשר אדום. עדיין לא הישוו את הסיכון בין אכילת מזון מעובד לאכילת בשר אדום – ולפי ההערכה שלך יש לשים אזהרה גם על מזונות מעובדים. אבל לא כך היא.
המקובל הוא להזהיר בתחומים בהם הנזק הוא לא רק לאדם אלא גם לסביבתו. המעשן מזיק גם למעשנים הפאסיביים, מעשן הסמים שהתמכר לסם הופך להיות במקרים רבים נטל חברתי. לא כך לגבי אוכל. אני לא מצליחה להזכר ברכיב תזונה שעליו שמו הערות אזהרה.
מאידך משפטים המעודדים תזונה נכונה יכולים להופיע על מוצרים, בתנאי שאינם כוללים בתוכם הצהרה רפואית.