מהממצאים במחקר הזה נראה שאין סיכון בחשיפה מוקדמת לביצים ושסביר להניח שיש גם תועלת . האם זו אכן ההמלצה המקובלת כיום בפרקטיקה ובהנחיות ?
מהממצאים במחקר הזה נראה שאין סיכון בחשיפה מוקדמת לביצים ושסביר להניח שיש גם תועלת . האם זו אכן ההמלצה המקובלת כיום בפרקטיקה ובהנחיות ?
לא כל כך ברור מה החידוש הגדול במועד החשיפה. הילדים נחשפו בין גיל 4-6.5 חודשים והמלצת משרד הבריאות היא בגיל 6 חודשים. לפני לא הרבה שנים ההנחיה היתה לחשוף את התינוק למזון נוסף רק מעל גיל 6 חודשים. לאחר מכן הקדימו ל- 4 חודשים. כך שזה לא ממש מדע מדוייק ובאמת תלוי בבשלות האישית של כל יילוד. בכל מקרה ההמלצה בארץ ולמיטב ידיעתי גם בעולם, לא השתנתה בנתיים.