-
דיון
-
במחקר זה שפורסם ב-HEART נמצא כי צריכת שוקולד (עד 100 גר' לשבוע) הייתה קשורה לירידה בסיכון לתחלואת לב בהשוואה לכאלה שלא צורכים שוקולד כלל. לא צויין אם הכוונה היא לשוקולד מריר או חלב, בעבר למיטב זכרוני כבר פורסמו מחקרים על כך ששוקולד מריר (dark) קשור לירידה בסיכון לבבי , והשאלה היא אם זה נכון גם לשוקולד חלב רגיל.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
- הפורום 'תזונה' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.