-
דיון
-
האם מהדיווח הזה ניתן להבין שלצורך אבחנה של אלרגיה למזון אין מקום וצורך לבצע יותר בדיקות לנוגדני IgE בתבחין עורי או בדיקת דם, ושעדיף אנמנזה ומבחני תגר למזון ? למיטב הבנתי , עד כה לפחות, הבדיקה נחשבה כבעלת רגישות וסגוליות סבירים העשויים לסייע באבחנה, ומכיוון שזו בדיקה קלה וזמינה יחסית, בודאי הרבה יותר ממבחן תגר למזון, ולכן יש לה יכולת לסייע באיבחון.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
- הפורום 'תזונה' נסגר לדיונים ולתגובות חדשות.