מאמרים וכתבות
"בשעה טובה" – מתי לאכול מה ומה לאכול מתי. Chrono-nutrition – המדע 'העל זמני' של התזונה. מאת הדיאטנית לימור בן חיים.
תחום Chrono-nutrition מעביר אותנו, הדיאטנים, מראיית החשבון של הקלוריות ועריכת הדין של המוסר התזונתי, לתיקון עולם – 'שענות תזונתית' בעולם
ארוחות המבושלות בבית נוטות להכיל רכיבים מזינים יותר לעומת ארוחות המוכנות מראש (ready to eat) – מחקר בקרב מגוון משפחות עם ילדים.
שכיחות הבישול הביתי ירדה בסוף המאה העשרים בקרב כל האמריקאים ונשארה קבועה בשני העשורים האחרונים בקרב משקי בית בעלי הכנסה
האם עיבוד המזון עשוי לשפר את העיכוליות של חלבון צמחי?
חלבון הוא רכיב חיוני בתזונת האדם. הוא מהווה את מקור החנקן העיקרי בתזונה האנושית וממלא תפקידים חיוניים, הן מבניים והן
חלבונים ורקמת השריר. סיכום הרצאה מכנס "חלבון 360" מאת דיאטן יאיר להב.
סוגיות בנושא סינתזת חלבון בשריר, סוגי חלבון, עיתוי צריכה והכמות המומלצת בקרב ספורטאים. תקציר מתוך דברים שנשא יאיר להב, דיאטן
תזונה של גבר – מילה של דיאטנית. המלצות תזונתיות לגבר מהרחם ועד החופה. מאת הדיאטנית לימור בן חיים.
לכבוד יום הגבר הבינלאומי נסקור את האתגרים הפיזיולוגיים, יחד עם ההמלצות התזונתיות של הגבר במסע החיים – משלב העובר ברחם
מזין, טעים, משביע – יתרונות תזונתיים של ברנפלקס אקסטרה פייבר
סקירת מוצרים מתחום תחליפי הבשר ותעשיית הפוד דט.
שלום, אפשר להזמין בשר שאינו בשר? כתבה מאת נטע קיילר, דיאטנית קלינית.
סקירת מוצרים מתחום תחליפי הבשר ותעשיית הפוד דט.
אגדת גרהאם: בת הטוחן – כשקליפות הופכות זהב. מאת הדיאטנית לימור בן חיים.
ארצות הברית, שנות השלושים של המאה ה- 18, באירופה מתחוללת מגיפה קטלנית – מגפת הכולרה, המפילה מיליונים מתושבי אירופה. הכומר
תזונת האישה – מסע בזמן. מאשת המערות הפליאוליתית לאשה האקולוגית העירונית. מאת הדיאטנית לימור בן חיים.
לצפיה בוובינר אשת המערות, האמא הקדמונית שלנו, הביאה ילדים לעולם שלאורך הדורות גדלו להיות מגלי עולמות, ממציאי המצאות, מרפאי
למה זה טעים? קבלת החלטות סנסוריות בעולם של שפע. מאת חוקרת בתחום סנסוריקה קרן קורלי.
מאמר זה מסביר את מכלול הגורמים לקבלת ההחלטות הסנסוריות שלנו, או במילים אחרות - למה זה טעים?