• לערוץ ה-youtube שלנו
חדשות תזונה ובריאות
חדשות תזונה ובריאות
מידע מקצועי עבור דיאטנים, כנסים ואירועים בעולם המזון, תזונה ובריאות, הנחיות ותקנות ועוד.
  • דף הבית
  • אודות
        • עלינו
        • תוכנית הקיימות של יוניליוור
        • מותגים
  • מידע מקצועי עבורכם
        • שאלות ותשובות
        • מידע לעסק עצמאי
        • מצגות וסרטונים
        • מאמרים וכתבות
        • אינפוגרפיקות
        • צרכנים – מאפיינים, מגמות וטרנדים
  • ניוזלטר
        • ניוזלטר דצמבר 2020

          ניוזלטר דצמבר 2020

        • ניוזלטר נובמבר 2020

          ניוזלטר נובמבר 2020

        • ניוזלטר ספטמבר 2020

          ניוזלטר ספטמבר 2020

        • ניוזלטר אוגוסט 2020

          ניוזלטר אוגוסט 2020

        • לעוד ניוזלטר
  • כנסים ואירועים
        • APCCN – כנס אסיה פסיפיק

          APCCN – כנס אסיה פסיפיק

        • לא נמצאו פוסטים

        • לעמוד הכנסים
  • מתכונים
        • לביבות ירק אפויות בתנור

          לביבות ירק אפויות בתנור

        • סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

          סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

        • עוגת תפוחים ושיבולת שועל – מתכון ליום העוגה הבינלאומי 26.11

          עוגת תפוחים ושיבולת שועל – מתכון ליום העוגה הבינלאומי 26.11

        • מתכונים לארוחות מזינות – המנה הירוקה

          מתכונים לארוחות מזינות – המנה הירוקה

        • לעוד מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
        • לכל הקופונים
        • 40% הנחה על מוצרי ברנפלקס אקסטרה חלבון ואקסטה פייבר

  • צרו קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • מידע מקצועי עבורכם
  • ניוזלטר
  • כנסים ואירועים
  • מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • צרו קשר
חדשות תזונה ובריאות
חדשות תזונה ובריאות
  • דף הבית
  • אודות
        • עלינו
        • תוכנית הקיימות של יוניליוור
        • מותגים
  • מידע מקצועי עבורכם
        • שאלות ותשובות
        • מידע לעסק עצמאי
        • מצגות וסרטונים
        • מאמרים וכתבות
        • אינפוגרפיקות
        • צרכנים – מאפיינים, מגמות וטרנדים
  • ניוזלטר
        • ניוזלטר דצמבר 2020

          ניוזלטר דצמבר 2020

        • ניוזלטר נובמבר 2020

          ניוזלטר נובמבר 2020

        • ניוזלטר ספטמבר 2020

          ניוזלטר ספטמבר 2020

        • ניוזלטר אוגוסט 2020

          ניוזלטר אוגוסט 2020

        • לעוד ניוזלטר
  • כנסים ואירועים
        • APCCN – כנס אסיה פסיפיק

          APCCN – כנס אסיה פסיפיק

        • לא נמצאו פוסטים

        • לעמוד הכנסים
  • מתכונים
        • לביבות ירק אפויות בתנור

          לביבות ירק אפויות בתנור

        • סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

          סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

        • עוגת תפוחים ושיבולת שועל – מתכון ליום העוגה הבינלאומי 26.11

          עוגת תפוחים ושיבולת שועל – מתכון ליום העוגה הבינלאומי 26.11

        • מתכונים לארוחות מזינות – המנה הירוקה

          מתכונים לארוחות מזינות – המנה הירוקה

        • לעוד מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
        • לכל הקופונים
        • 40% הנחה על מוצרי ברנפלקס אקסטרה חלבון ואקסטה פייבר

  • צרו קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • מידע מקצועי עבורכם
  • ניוזלטר
  • כנסים ואירועים
  • מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • צרו קשר
דף הבית » מתכונים » חציל פטנט עם טחינה ועגבניות שרי

חציל פטנט עם טחינה ועגבניות שרי

מערכת האתר

חציל פטנט עם טחינה ועגבניות שרי מצרכים: 2 חצילים בינוניים 2 כפות טחינה גולמית 1-2 כפיות מיץ לימון 2 כפות מים 1-2 שיני שום כתושות חצי כפית שטוחה מלח 1/4 כפית פלפל שחור להגשה: 10 עגבניות שרי חצויות אופן ההכנה: בעזרת מזלג דוקרים כל חציל מספר פעמים. מבשלים 15 דקות במיקרוגל בעוצמה מירבית (אם החצילים […]

חציל פטנט עם טחינה ועגבניות שרי

מצרכים:

  • 2 חצילים בינוניים
  • 2 כפות טחינה גולמית
  • 1-2 כפיות מיץ לימון
  • 2 כפות מים
  • 1-2 שיני שום כתושות
  • חצי כפית שטוחה מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור

להגשה:

10 עגבניות שרי חצויות

אופן ההכנה:

  1. בעזרת מזלג דוקרים כל חציל מספר פעמים.
  2. מבשלים 15 דקות במיקרוגל בעוצמה מירבית (אם החצילים עדיין לא רכים, מחממים 5 דקות נוספות).
  3. מצננים מעט את החצילים, מקלפים ומועכים את תכולתם.
  4. מוסיפים את שאר הרכיבים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  5. מורחים על פריכית ומסדרים מעל עגבניות שרי חצויות.
חציל טחינה עגבניות שרי פריכיות
ניוזלטר
ניוזלטר דצמבר 2020

ניוזלטר דצמבר 2020

ניוזלטר נובמבר 2020

ניוזלטר נובמבר 2020

לרשימה המלאה ולהרשמה
 
עדכונים
לביבות ירק אפויות בתנור

לביבות ירק אפויות בתנור

סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

"בשעה טובה" – מתי לאכול מה ומה לאכול מתי. Chrono-nutrition  – המדע 'העל זמני' של התזונה. מאת הדיאטנית לימור בן חיים.

"בשעה טובה" – מתי לאכול מה ומה לאכול מתי. Chrono-nutrition – המדע 'העל זמני' של התזונה. מאת הדיאטנית לימור בן חיים.

 
תגיות
תגיות
אומאמי אנטיאוקסידנטים ארוחת בוקר בריאות ברת קיימא גלוטן גלידה הפחתת נתרן הפחתת סוכר חלבון חנוכה טבעונות טכנולוגיה יוניליוור יוניליוור העולמי ילדים ילדים ותזונה ירקות מדיה חברתית מחקר מים קרים מענקים מרגרינה ניוזלטר נסטור ליפובצקי נתמכי ראיות סוכר סיבים תזונתיים סנסוריקה ספורט עמותת עתיד עצירות פייסבוק פריכיות קארדיף קולטני קור שיבולת שועל שיווק דיגיטלי תה תוכן שיווקי תזונה תזונה בריאה תזונת ספורטאים תלמה תעשיית המזון
כללי
  • דף הבית
  • אודות
  • מותגים
  • תוכנית הקיימות של יוניליוור
  • צרו קשר
  • שאלות ותשובות
כלים לדיאטנים.יות
  • מידע לעסק עצמאי
  • מצגות וסרטונים
  • מאמרים וכתבות
  • ניוזלטר
  • מחשבונים וכלים שימושיים
  • המלצות איגודי בריאות בעולם
  • אתרי תזונה מומלצים
  • ארגוני בריאות בעולם
  • מידע וקישורים חיצוניים
עוד בשבילכם
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • מתכונים
  • ארכיון פורום תזונה מקצועי
הישארו בקשר!









    © כל הזכויות שמורות יוניליוור 2020
    גלילה לראש העמוד