• לערוץ ה-youtube שלנו
חדשות תזונה ובריאות
חדשות תזונה ובריאות
מידע מקצועי עבור דיאטנים, כנסים ואירועים בעולם המזון, תזונה ובריאות, הנחיות ותקנות ועוד.
  • דף הבית
  • אודות
        • עלינו
        • תוכנית הקיימות של יוניליוור
        • מותגים
  • מידע מקצועי עבורכם
        • מידע לעסק עצמאי
        • מצגות וסרטונים
        • מאמרים וכתבות
        • אינפוגרפיקות
        • צרכנים – מאפיינים, מגמות וטרנדים
  • ניוזלטר
        • ניוזלטר דצמבר 2020

          ניוזלטר דצמבר 2020

        • ניוזלטר נובמבר 2020

          ניוזלטר נובמבר 2020

        • ניוזלטר ספטמבר 2020

          ניוזלטר ספטמבר 2020

        • ניוזלטר אוגוסט 2020

          ניוזלטר אוגוסט 2020

        • לעוד ניוזלטר
  • כנסים ואירועים
        • APCCN – כנס אסיה פסיפיק

          APCCN – כנס אסיה פסיפיק

        • לא נמצאו פוסטים

        • לעמוד הכנסים
  • מתכונים
        • לביבות ירק אפויות בתנור

          לביבות ירק אפויות בתנור

        • סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

          סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

        • עוגת תפוחים ושיבולת שועל – מתכון ליום העוגה הבינלאומי 26.11

          עוגת תפוחים ושיבולת שועל – מתכון ליום העוגה הבינלאומי 26.11

        • מתכונים לארוחות מזינות – המנה הירוקה

          מתכונים לארוחות מזינות – המנה הירוקה

        • לעוד מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
        • לכל הקופונים
        • 40% הנחה על מוצרי ברנפלקס אקסטרה חלבון ואקסטה פייבר

  • צרו קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • מידע מקצועי עבורכם
  • ניוזלטר
  • כנסים ואירועים
  • מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • צרו קשר
חדשות תזונה ובריאות
חדשות תזונה ובריאות
  • דף הבית
  • אודות
        • עלינו
        • תוכנית הקיימות של יוניליוור
        • מותגים
  • מידע מקצועי עבורכם
        • מידע לעסק עצמאי
        • מצגות וסרטונים
        • מאמרים וכתבות
        • אינפוגרפיקות
        • צרכנים – מאפיינים, מגמות וטרנדים
  • ניוזלטר
        • ניוזלטר דצמבר 2020

          ניוזלטר דצמבר 2020

        • ניוזלטר נובמבר 2020

          ניוזלטר נובמבר 2020

        • ניוזלטר ספטמבר 2020

          ניוזלטר ספטמבר 2020

        • ניוזלטר אוגוסט 2020

          ניוזלטר אוגוסט 2020

        • לעוד ניוזלטר
  • כנסים ואירועים
        • APCCN – כנס אסיה פסיפיק

          APCCN – כנס אסיה פסיפיק

        • לא נמצאו פוסטים

        • לעמוד הכנסים
  • מתכונים
        • לביבות ירק אפויות בתנור

          לביבות ירק אפויות בתנור

        • סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

          סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

        • עוגת תפוחים ושיבולת שועל – מתכון ליום העוגה הבינלאומי 26.11

          עוגת תפוחים ושיבולת שועל – מתכון ליום העוגה הבינלאומי 26.11

        • מתכונים לארוחות מזינות – המנה הירוקה

          מתכונים לארוחות מזינות – המנה הירוקה

        • לעוד מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
        • לכל הקופונים
        • 40% הנחה על מוצרי ברנפלקס אקסטרה חלבון ואקסטה פייבר

  • צרו קשר
  • דף הבית
  • אודות
  • מידע מקצועי עבורכם
  • ניוזלטר
  • כנסים ואירועים
  • מתכונים
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • צרו קשר
דף הבית » מתכונים » מתכונים לארוחות מזינות – סלט אטריות שעועית וירקות פריכים

מתכונים לארוחות מזינות – סלט אטריות שעועית וירקות פריכים

מערכת האתר

חומרים עבור 10 מנות: 250 גר' אטריות שעועית דקות 2 גזרים 2 סלקים 2 קולרבי 2 מלפפונים צרור כוסברה טרייה מופרד לעלים שלמים צרור נענע מפורק לעלים ללא גבעולים 2 יח' בצל ירוק פרוס חומרים עבור הרוטב: חצי כוס רוטב סויה בסגנון סיני מופחת נתרן קנור 3/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק מופחת סוכר קנור 2 […]

חומרים עבור 10 מנות:

  • 250 גר' אטריות שעועית דקות
  • 2 גזרים
  • 2 סלקים
  • 2 קולרבי
  • 2 מלפפונים
  • צרור כוסברה טרייה מופרד לעלים שלמים
  • צרור נענע מפורק לעלים ללא גבעולים
  • 2 יח' בצל ירוק פרוס

חומרים עבור הרוטב:

  • חצי כוס רוטב סויה בסגנון סיני מופחת נתרן קנור
  • 3/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק מופחת סוכר קנור
  • 2 כפות חומץ אורז
  • 1 כף שמן שומשום

אופן ההכנה לרוטב:

מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים לפי הצורך.
(שומרים במקרר עד לשימוש)

אופן ההכנה לסלט:

  1. משרים את אטריות השעועית במים רותחים למשך 20 דקות ומסננים, (אין לבשל את האטריות).
  2. חותכים את כל הירקות לפרוסות דקות בעזרת מנדולינה או קולפן מתאים.

*חשוב לחתוך רק את החלק החיצוני של המלפפון ללא הגרעינים.

* את רצועות הסלק לחתוך בנפרד ולשמור במים קרים כדי למנוע את צביעת הסלט בסגול. לפני הערבוב עם כל הירקות יש לסנן את הסלק מהמים.

  1. מערבבים בקערה את הירקות עם אטריות השעועית, עלי הכוסברה, הנענע, הבצל הירוק והסלק.
  2. מתבלים ברוטב ומגישים מיד.

 

חוברת מתכונים להורדה: 


Knor001


Knor002



Knor004


Knor005


Knor006

ניוזלטר
ניוזלטר דצמבר 2020

ניוזלטר דצמבר 2020

ניוזלטר נובמבר 2020

ניוזלטר נובמבר 2020

לרשימה המלאה ולהרשמה
 
עדכונים
לביבות ירק אפויות בתנור

לביבות ירק אפויות בתנור

סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

סופגניות אפויות מקמח כוסמין מלא

"בשעה טובה" – מתי לאכול מה ומה לאכול מתי. Chrono-nutrition  – המדע 'העל זמני' של התזונה. מאת הדיאטנית לימור בן חיים.

"בשעה טובה" – מתי לאכול מה ומה לאכול מתי. Chrono-nutrition – המדע 'העל זמני' של התזונה. מאת הדיאטנית לימור בן חיים.

 
תגיות
תגיות
TED אומאמי אנטיאוקסידנטים ארוחת בוקר בריאות ברת קיימא גלוטן גלידה הפחתת נתרן הפחתת סוכר חלבון חנוכה טבעונות טכנולוגיה יוניליוור יוניליוור העולמי ילדים ילדים ותזונה ירקות מדיה חברתית מחקר מרגרינה ניהול מים ניוזלטר נסטור ליפובצקי נתמכי ראיות סוכר סיבים תזונתיים סנסוריקה ספורט עינב גפן עמותת עתיד עצירות פייסבוק פריכיות קופון שיבולת שועל שיווק דיגיטלי תה תוכן שיווקי תזונה תזונה בריאה תזונת ספורטאים תלמה תעשיית המזון
כללי
  • דף הבית
  • אודות
  • מותגים
  • תוכנית הקיימות של יוניליוור
  • צרו קשר
כלים לדיאטנים.יות
  • מידע לעסק עצמאי
  • מצגות וסרטונים
  • מאמרים וכתבות
  • ניוזלטר
  • מחשבונים וכלים שימושיים
  • המלצות איגודי בריאות בעולם
  • אתרי תזונה מומלצים
  • ארגוני בריאות בעולם
  • מידע וקישורים חיצוניים
עוד בשבילכם
  • קופונים לאנשי מקצוע
  • מתכונים
  • ארכיון פורום תזונה מקצועי
הישארו בקשר!









    © כל הזכויות שמורות יוניליוור 2020
    גלילה לראש העמוד