לא כל כך הצלחתי להבין אם הכוונה לאכילה מחוץ לבית (מסעדות וכד') או לצריכת מזונות תעשייתיים מעובדים ? עד כה הייתי בתחושה שהבעיה היא בעיקר במזונות תעשייתיים. אשמח להבהרה.
לא כל כך הצלחתי להבין אם הכוונה לאכילה מחוץ לבית (מסעדות וכד') או לצריכת מזונות תעשייתיים מעובדים ? עד כה הייתי בתחושה שהבעיה היא בעיקר במזונות תעשייתיים. אשמח להבהרה.
לפי החוקרים: מלח במזון (מתועש), מלח שמוסיפים ליד השולחן, מלח שבו מבשלים אוכל ביתי ומלח במים לשתיה, תרמו פחות מהמלח באוכל שנאכל מחוץ לבית. אני חייבת להודות שגם אותי נתון זה הפתיע. לעומת זאת באלאבמה, רוב המלח הנצרך היה מלח מוסף ליד השולחן (9.5% מסך הנתרן, 466 מ"ג ליום). המלח הנצרך מחוץ לבית יכול, לדברי החוקרים, להגיע ממזון מתועש או מאכילה במסעדות ולכן הם מדגישים את הצורך לערב את התעשייה בהפחתת הנתרן.